sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Can You See Me?

Hei vain!

oma naama
Teen vanhoista tavoistani poiketen alkusepittely postauksen. Te vanhat TLD lukijat voitte alun skipata, ootte varmasti kuunnellu mun lätinöitä jo ihan tarpeeks. Mut saan tässä siis kans itselleni valoittua paperille (khrm) että mitä haen tällä blogilla.

Eli siis, olen about 17-vuotias NUVA-alalla opiskeleva miehen alku. Kertooko kaiken? Noh, asun Mikkelissä kissani ja elämäni rakkauden eli Matin kanssa (odotamme haikaran tuovan meille toukokuussa perheenlisäystä), vapaa-ajalla oon harrastanu ikuisuuden teatteria ja raviurheilua (lukekaa siis rivien välistä että omistan myös pienen ja kärttyisän raviponin)


Be Different. Be Youn tarkoitus siis on itselleni ja miksei siinä muillekin ohessa jakaa vähän tätä, noh myönnänkö että elämäntapaani. Otaku, minäkö? äääh.... kyllä :D Eli siis koska lopetin (tai siis jäi tauolle) lifestyle blogini The Lawless Darknessin kirjoittamisen niin jatkan tätä laajaa sydäntäni lähellä olevaa aihetta täällä ! Luvassa on siis valittamista/etenemistä/fanboyaamista/hehkutusta/jälkipyykkiejä/okeisiiskaikkeamahdollista mitä keksin animesta, mangasta, cosplayaamisesta ja peleistä :)
PINGU?!?!

Mut koska en tuohon enenmpää keksiny nii listat on kuulemma kivoja, tai sit ei :D mut heitän tähän loppuun pari top kolme listausta, omia all time (tai just nyt) suosikkejani :) sanotaanko vaikka nyt niin että mun suosikki listaukset kai kertoo vähän siitä mitä täällä tulee olemaan.
Tracon 8

Anime:
1. Fullmetal Alchemist/brotherhood
2. Durarara!!!
3. Naruto/Shippuuden

Pelit:
1. Kingdom Hearts
2. Tekken (koko sarja aika pitkälti)
3. Sly 3

Manga:
1. Kuroshitsuji
2. Doubt
3. luen tällä hetkellä nii vähä nii en osaa sanoa ku kaks :D

Leffat:
1. Rise Of The Guardians
2. Inception
3. Saw(2,6,7 erityismaininnalla)

teko vaiheessa olevat cossit:
1. Jack Frost - Rise Of The Guardians (Tracon 9)
2. Shizuo Heiwajima - Drrr!!! (mahdollisesti Hypecon 2014)
3. Deidara ja Kakashi - Naruto Shippuuden (conit auki vielä)

mutta seuraavaan kertaan !
Matá ne!

yritin olla normaali

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti