maanantai 7. huhtikuuta 2014

We're All Mad Here

Cheshire Cat otti ensi askeleensa, ja oikeastaan tähän mennessä ainoan. Kangaskauppaan ei oo ollu aikaa samasta syystä, kun etten ehtiny tätä postaustakaan kirjottaa. Töitä töitä ja töitä, nytki pitäis olla tekemässä ohjaussuunnitelmaa musan tunnille aiheena eri maiden musiikit mut ääh.

niin siis, Shidory oli täällä silloin joskus. Suurin piirtein sen käsillä nuo tassut muodostui, mut olin musa vastaava (nainen ei perhana tainnu tosin tykätä mun anime opening listoista :c)

Aluks luonnollisesti piirrettiin kaavat, vähän pyörennettiin sormien päitä ja lyhennettiin.
Kaavojen valmistuttua vedettiin kiinni ihan langoilla sit leikatut palaset toisiinsa, tän jälkeen Shidory tarttu ompelukoneeseen ja ompeli. Monilla kirosanoilla ton mun ikivanhan (meinaan oikeesti vanhan) koneen kanssa sit lopulta ne valmistu.

Loppuviimeistelynä sit tassuihin tehtiin (MITKÄ NE ON?! joo nii) anturat, mustaa fleecekangasta löyty mukavasti ja ne tuli sillä.




Tänään tappelin itseni ja kuvien kanssa, että alanko tekemään tassuihin raitoja vielä vai en. Lopulta tulin siihen päätelmään, ettei niissä tassuissa kuulu olla raitoja joten niitä ei tule.

ne on valmiit!
Oon kans paripäivää kuunnellu meidän valitsemaa biisiä joka tulee käyttöön MIMICONIN ESITYSKILPAILUSSA, kyllä me ollaan siis Shidoryn kanssa ilmoittauduttu mukaan. Ja totta puhuen, esitys on vähän kesken vielä mutta koreografia on aika simppeli joten no worries.

Palaan nyt katsomaan ihanaa USAn netflixiä ja Shingeki no Kyojinia joten see ya!

High five!
Mata ne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti