maanantai 29. syyskuuta 2014

Hell, You can just call me the Flame Alchemist

Oh god why, Cossi jota on suunnitellu pitkään on nyt ajankohtane! Yukicon here we come!

Tästä on tulossa ainakin paricossi, ystäväni Janina on tulossa yukiin Edward Elric cossissa ja tulin sit suostutelluksi (pitkän pohdinnan jälkeen) cossaamaan itse Colonel Mustangia. Siinä taas yks hahmo jonka cossaamista oon suunnitellu vähintään ikuisuuden! Viimein sit pakotan itteni hommiin sen suhteen. Pienellä ajatuspohjalla on kans lähtee toteuttamaan jollain porukalla johonkin coniin ja esityskilpailuun esitystä FMA hahmoilla. Well, vasta totesin että ois jees mut kattoo ny D:


So much work to do....

Ja koska aattelin jatkaa mustatukkaisella linjalla niin ainakin Yukin toiselle päivälle on tulossa Kuroshitsujin William T. Spears! Syynä tähän tosiaan ajanpuute ja cossin helppous :D Wippei!




Google on btw kaveri taas näitte kuvien kanssa :3

Pientä hiljasuutta voi olla kyl kirjottamisen suhteen edessä, Tässä on nyt nimittäin ennen yukia aika paljon muuta hommaa. Nimim. Kahden viikon päästä meen silmäleikkaukseen, sit on puurrettava koulun eteen koska MUUTAN TAMMIKUUN ALUSSA. Oh mi gad yeshh. Oon siis vaihtamassa koulua keskenkaiken ja muutan sit "lähemmäs kaikkea" siinä samalla. Kämppä on vielä auki, mut sinne Järvenpää/Kerava/Tuusula alueelta ollaan kämppää kaverin kaa ettiis.

Mutta näihin tunnelmiin! MATA NE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti