tiistai 6. tammikuuta 2015

Countdown to YUKICON has started

Taitaa olla ensimmäinen coni johon ees toinen cossi on 99% valmis tällee neljä päivää ennen conia ! Bueno kerranki. Tein tänään nyt siis viimeiset viimeistelyt Royn takkiin ja olis valmista. Tai no..... Mulla ei oo  resursseja tai aikaa tehä niihi epoletteihin niit kultatähtiä nii meen nyt ilman niitä. MUUTOIN se on valmis. Eihän siinä menny ku neljä kuukautta mut ottaen huomioon kaikki koulu kiireet ja tän muuton Mikkelistä Keravalle, oon aika hyvässä fiiliksessä, ja lopputulos on melkeen jopa miellyttävä ottaen huomioon et tää oon aikalailla mun ensimmäinen cossi jonka oon tehny kokonaan alusta asti ihan ite ilman minkäälaista apua tai konsultaatiota. :DD

Mutta niin, suurin osa niistä puvun hopea reunusteista on tehty kokonaan hopeamaalilla paitsi ne eteen tulevat viivajutut, ne on tänään valmistuneet kahden tunnin hopeatussin hankaamisella ku se hemmetin maali päätti loppua just loppu metreillä -.-
Housut valmistu yhessä illalla tosi hyvin, leikkasin kaavat ja ompelin ja olin vaa sillee "mitäs näihi sit vielä.... eiku nää oliki tässä katos". Thank goodness.
Oheisessa kuvassa näkyy myös oikeen kivasti meijän imuri ja tuo kaatunu musta kenkä sivussa on näemmä tähän cossiin kuuluva kenkä jota en jaksanu vaa vetää jalkaan :D pääs kuvaan ees sen verran.

Eli nyt ku Roy on valmis nii aloin miettii et mitä teen sen toisen cossin kanssa, voi olla et ku näyttää nyt nii uhkaavasti siltä et William ei ainakaa tähä conii valmistu nii mitämitä.
Vaihtoehdot on nyt aika lailla et joko lähen toisena päivänä arkivaatteissa kameran kanssa ja yritän sit kuvata mahd. paljon, otan jonku vanhan cossin kaapista ja lähen sillä tai sit teen Casual!Kili n Hobitista.
Lotr/Hobitti kuume iski nimittäin taas nyt ku se kolmas leffa tuli ja tuliki lyötyy jo lukkoo Tracon 2015sta että tehään yhen tyypin kaa paricossi Kilistä ja Filistä.
Tilasin siihen sen peruukin jo vaik muuta en ookkaa alottanu joten mietin et voisin tehä niinkin. Siihen vaa häiritsee se et ei kukaan ees normaali teinipoika kasvata kunnon naamasänkeä neljässä päivässä, mä en kasvata ees viiksiä kuukaudessa eli jotuisin tässä tilanteessa turvautuu meikkiin mikä ei kuulosta järin miehekkäältä :D
Mutta pitää kattoo, viimeistään taas perjantaina ilmottelen missä mennän ja millä tullaan :)

Until then, MORJENS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti