maanantai 12. tammikuuta 2015

Tulevan vuoden alustavia suunnitelmia!

Yeaaash, venailen tässä vielä meidän kameraorja Janinalta viikonlopun kuvia ja jahka ite motivoidun siirtämää videopätkät koneelle nii bueno (y) kirjottelen sittemin viikonlopun kulusta tarkemmin, mutta ajattelin tässä kuvia odotellessa vähän julkistaa suunnitteilla olevia tän vuoden cosseja ja coneja!
Eli siis,
Jos ei tule mutkia matkaan niin VARMAT vuoden 2015 conit on ainakin
Mimicon
Hypecon
ja Tracon

Suunnitella olis kans myös
Tampere kuplii
(sepakollinenrantajakso) Yukicon
Desucon

Nuo kaks ihan riippuen rahatilanteesta mut ekat kolme on aika sellaset et must go :)

Tällä hetkellä tän vuoden cossit näyttää tosi Hobitti/Lotr painotteisilta, heh... Joitain päiviä on vielä auki, osittain siksi että voi olla et rahatilanne laittaa käyttämään vanhoja cosseja tai menemään sillä yhdellä ja kuten tulen siinä erillisessä yukicon päivityksessä toteamaan, kohtasin TAAS sen motivaation ja kiinnostuksen muuttumisen just ennen conia/conin aikana joka johti siihen että lauantai iltana tehtiin vielä muutos sunnuntain cossiin. Muuuutta ei vielä siitä sen kummempia.

Mutta siis, tulevan vuoden ALUSTAVAT suunnitelmat on:

(Aiemmin jo mainitsemani)
Kili Durin
The Hobbit trilogy
(the one on the left) Kilistä tosiaan oonki jo maininnu, mutta siis. Ollaan tekemässä ainakin Traconiin Durinin veljeksistä kaverin kanssa paricossia. Ja koska intouduin hahmon cossaamiseen yukiconin aikana, suunnitelmissa olisi tehdä tästä se kaksi versiota. Mimiconin toiselle päivälle ja mahdollisesti sinne tre kupliisee ikäänkuin "keskeneräinen" eli esimerkiksi kakkos leffassa nähty (Thranduilin tyrmistä pakenemisen yhteydessä)  "alusvaate"pukeutuminen. Eli basically vaan ne pohjimmaiset vaatteet. Traconiin tulossa sitten kunnollinen versio.
Tässä cossissa on ehkä ainaki vielä suurin osa mun intoa ja kiinnostusta, tässä on kumminkin tosi monipuolisesti kaikkea, on proppien tekoa (miekka ja jousi/nuolet), on helppoja paita osuuksia ja on toi takki jossa on joitain pieniä yksityiskohtiakin. So look forward to this!

Roy Mustang
Fullmetal Alchemist Brotherhood
(Tätähän ei kukaan arvannut) Jahka löydän viimeiset tarpeeni ja nappaan hieman aikaani nii tääki on completely valmis, Roy tullaan näkemään nyt ainakin Mimiconissa ja ehkä tampere kupliissa.

Legolas son of Thranduil
Hobitti/LOTR
Legolaksen tekeminen on tosi vaakalaudalla rahatilanteen takia mut kiinnostusta riittäis ja varsinkin Desuconiin, koska sama henkilö joka cossaa mun kanssa Durinin veljeksiä on tekemässä sinne Thranduilia nii voitas ottaa siihenki paricossi meininki. Eli tällä ainakin yhdelle päivälle desuun jos saan aikaseks hankittua sen lipun.......

Elikkäs tässä on ainakin muutama vakaasti suunnitteila oleva. Tai kaksi varmaa ja yksi mietinnässä oleva.
Huvittaa nähä mitä noista paricosseisa tulee, cossauskaverini on just sopivasti itteäni kaks vuotta nuorempi ja pari senttiä pidempi. Joten why not, se cossaa mun isoveljeä jonka pitäs olla mua lyhyempi ja sit mun isää :D this sounds pretty good. Noh mutta meillä oli jo hauskaa yukiconissa durin modern  versioina ja suunnitelmat on niin korkeella että pikku viat ei just nyt jaksa kiinnostaa.

Seuraavaksi palaillaan sitten Yukicon päivityksellä!

2 kommenttia: