keskiviikko 21. toukokuuta 2014

And Again, Plans for future!

Mimicon video done and done.


TÄÄLLÄ UKKOSTAA!!!!!!!!!!!! Ei liity aiheeseen, mutta kyllä, en tykkää........


Niin siis.
Tässä ollaan muutamien ihmisten (mm.Jackie) kanssa pohdittu sitä että voisi suunnatta Heinäkuussa tähän Ranta Yukicon tapahtumaan ja mahdollisesti kesäkuussa kans hypeconiin. Hypestä on ollu aiemmin jo puhetta mutta se on nyt vähän niin ja näin (suomeksi en tiiä onko seuraa ja yksin tuskin jaksan hyvinkäälle asti lähteä...) Mutta sitten se vama coni (liput ostettu) on toki tracon.
Vietettyäni viikonlopun pelikaverin kanssa, intoiduin jatkamaan kesken jäänyttä Kingdom Hearts 1.5 Final Mixiä ja! Kun me Jackien kanssa pohdittiin tulevia cosseja, minä lyhyenä ihmisenä päätin sitten että alan tekemään Soraa!

Sora~
Otan versioksi tuon ns. helpoimman eli tuon vakio asun mikä Soralla ainakin tuossa minulla olevassa pelissä on. Ja haastaakseni itseni päätin kokeilla ensikertaa elämässäni propin tekoa! Jos tulee siis onnistumaan ja aikaa/materiaaleja/rahaa on niin teen keybladen mukaan :)
Tässä sitten pohdin että puvun ja propin joskus ollessa valmis voisin kilpailla uudestaan. Hah! Katsotaan tuleeko onnistumaan, mutta Mimin jälkeen intoa olisi.

Soran eteen oon tehny sen verran alottamista että oon suunnitellu mistä alotan ja miten, kaivanu vanhat kigu kaavat mitä muokkaamalla saan ton punasen (ööööööööööö) potkupuvun ja sit testasin jos saisin yhestä peruukista nuo hiukset aikaan ja oli muuten just bueno!

Mutta mutta, asiaan liittyen ei oikeen muuta sitten ole. Ens viikolla kun tulee taas rahaa (jee) niin suuntaan HETI eurokankaaseen ja aloitan ompelun! :)

Mata ne!

Ja joo
Oli pakko lisätä vielä tästä häröstä kissabussista kuva :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti