sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Why so serious?

Miksi mua pelottaa sanoa tämä... Mutta....
KAKSI VIIKKOA! ja sitten koittaa mimicon, Shidory oli arvon seurassani keskiviikosta tähän päivään ja armottoman ponin valmentamisen (ja itseni töissä käynnin) ohella valmistui Cheshire!! tai näin oletan. Häntä ja korvat on valmiit, vaatteet raidoitettu ja muorin mukaan säärystimet tehty. Kokonaisuus ei oo kertaakaan ollu vielä yllä koska säärystimet on edelleen Leprassa, Menen siis ens viikonloppuna nekin noutamaan.
Ja korvat ei oo valmistumisen jälkeen ollu kertaakaan ees päässä........
SIIS

Tehtiin tässä vappuna ne korvat uudelleen, luovuin ideastani kiinnittää ne tohon yhteen hattuun, koska oon sitä mieltä että keesi on kasvanu tarpeeks että piilottaa sen pannan just ja just. Kumminkin, revin vanhat korvat irti siitä pannasta, tein uudet harmaalle tekoturkikselle ja tunkin pahvit sisälle. ompelin ite turkiksen kiinni harmaaseen fleeceen josta tuli korvien sisäosa, tämän jälkeen annoin paremman puoliskoni eli Shidory ommella ne vielä kiinni siihen pantaan.
Shidory teki pohjat taiteellisempana(perfectionisti) kauluspaitaan ja housuihin. Shidoryn tehdessä housuja vahvistin ite sit niitä paidan kuvioita. Olin ihan sad ku kiinnyin siihen kauluspaitaan mut no can do :D myönnän kyllä että siitä tuli ihan vitun siistin näkönen! :3


Okei huijasin, vedin just tässä kirjoitusta tehdessäni puvun päälle :D ilman säärystimiä tai kenkiä.

OHO
unohin mainita että joo rusetti on hankittu ja tassut on toki kans edelleen tehty :) Kuvia äskeisestä kokeilusta ei oo koska en just nyt osaa yhtään sanoa missä mun usbpiuha on.... Nyt tosin jäin pohtimaan että tuo puvunliivi on kai pakko lisätä koska tuo kokonaisuus näytti äsken aika pahasti yövaatteilta :'D okei, ne säärystimet muuttaa sitä viel aika paljon joten no worries. Voi olla että joudun vaihtamaan housuja vielä mut tässä on aikaa ja se on parin tunnin projekti. Ja kiitos ystäväni Räiskän joka avuliaasti sinooperista osas auttaa oikeanlaisen kangasmaalin, ei haittaa vaikka ne värit tekee edellisenä iltana koska tuo aine kuivuu nopeasti. Ei käy kuten viime kesänä ennen hypeconia ku todettiin Shidoryn kanssa aamulla ennen lähtöä että ei kele, se uchiha logo joka mun viime vuoden Sasuke cossin selässä oli, ei ollut kuivunut... sen täydelliseen kuivumiseen meninki ainaki pari viikkoa että...
Mutta kantapään kautta viisauteen !

Hohhoh, lähdenpä tästä sitten unten maille (vanhuus ei tule yksin), huomenna on taas nimittäin edessä täyspitkä työpäivä, yh... Voiko joku muu mennä mun puolesta?

Ei muuten menty tänäkään vuonna
Mata ne!
ps. kyllä sori joo, tumblr on tänään kaveri koska en halunnu ihan kuvatonta postausta tehä :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti