maanantai 26. toukokuuta 2014

Outo innostuminen ja Sora in progress

Tulin tänään sit kämpille "pitkän" (haha) koulupäivän jälkeen ja ajattelin vilkasta ennen pakkaamisen alottamista, et mitä kankaita kaapista löytyy.
hmm.... Yllättäen huomasin olevani innoissani tekemässä sit Soran päällys paitaa ja se onki nyt resoreita ja hupun ulkovuorta vaille valmis!
Keskeneräistä työtä ei pidä koskaan arvostella, mut on se tässä vaiheessa vielä vähän jännän näköne :D

Se huppu, ja siin näkyy mittojen ottamisen takia vähän kigua takana
Ei näytä hyvältä... En jaksanu ottaa kuvaa siitä päällä
mut on se silleen paremman näköne

Selasin kauheesti ennen alottamista noita kuvia ku mietin et miten ne värit menee. Lopulta tulin siihen tulokseen että hihojen ja hupun sisäosat on ainaki sinisest, hupun ulkovuori ja se torsoalue on mustat jaaa hihat +resorit on valkosest. Joten, näin ollen sain aikaseks tosiaan kankaista mitä oli nii ne hihat, molemmat vuoret sekä ne kiinni siihen paitaan ja ompelin jopa sen hupun sinisen osan. En kumminkaan kiinni koska, lol kiinnitän sen eka siihen mustaan ulkovuoreen. (heti siis ku saan ostettua sitä)
Eli ehkä keskiviikkona koska meen sillo ainaki ostaa sitä punasta sitä potkupukua varten.

HEI, melkeen unohtu. Lyhensin kans sitä kigun vanhoja kaavoja jotta mulla on nyt sitä potkupukua varten kaavat :3 Kattoo sitä ompelua sit ku ehin.

Vähän menee ehkä nyt jäihin eteneminen, koska keskiviikkona sopparikirjotus. Pitäis olla tyhjentäny tää mun nykynen kämppä 9-päivää mennessä ja kamat siirretty uuteen osotteeseen! Kaiken lisäks mein mutsin koira tulee mulle kaheks viikoks keskiviikkona hoitoon ja sen jälkeen saapuu Nezumi (kyllä, mun uuden kissan pennun nimi on rotta............ SE NÄYTTI IHA ROTALTA sillo ku näin sen ekan kerran :D)

Yks mihin kans pitäis alkaa materiaaleja hankkii on ne metalli/rauta/mitkälie osat siinä Soran puvussa, eli se kruunu kaulakoru ja se saakelin ketju. +unohtamatta sitä sinistä vyötä.

Sitten muista hauskoista jutuista päästään rantayukin suunnitelmaan!

Koska oon vähän tällänen vajakki nii mietin kauheen pitkään jotain kivaa ranta-cossia, paita päällä.
Jotenki tuntu et niitä oli kauheen vähän. Lopulta pääsin itseni kanssa yhteis ymmärrykseen ja siihen että hei, voisin viimein totetuttaa sen jonkun hahmon Kuroshitsujista mitä oon miettiny.
Joten! Päätin sit että teen sinne Finnianin. Versio on hieman auki, joko tuo perus puutarhuri versio tai sit teen sen sinisen uimapuku.potkupuku.merimies.jutun mikä sillä on siinä siinä jaksossa ku ne ui (mikä selitys :D jakso 7 kumminki) Mut siihen on onneks aikaa vielä hieman joten ei oo niin hektinen...
yks syy kans miks valitsin hahmo on että tykkään tosta hatusta
ja Finnian on lyhyt...
tai siis.
eeh :D 

Etenin kans Finnianin suhteen siten että koska oli tilipäivä nii tilasin siihen peruukin (joka sopii kans siihen melkee valmiiseen Shizuo cossiin :3)

Mutta näihin tunnelmiin.
Mata ne!
ps. oikeesti ei mulla oo aikaa enää muulle ku koululle... Maailman viisain ihminen kun olen, nii oon koko kesäkuun nimittäin opistolla teatterileiri ohjaajana joten bläh..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti