lauantai 12. heinäkuuta 2014

"Mikset ota sitä sun oikeeta katanaa?"

Alotin tässä näin maalle tullessani propin askartelun.

Alotin miekan teon luonnollisesti puusta koska päätin hoitaa homman khrm helpoimman kautta. Aika perus katana kumminkin kyseessä nii en haluu ottaa turhaa stressiä.
Alotin homman pummimalla isältäni pätkän vaneria ja piirsin siihen kaavan. Kaiken lisäks homma oli niin jänskä alussa että väänsin pohjan ei piirto kädelläni koska tilanpuute maatilantoimistossa ja neljä pikku kissaa änkemässä eteen. Sain kumminkin puolen tunnin vääntämisen jälkeen terän piirrettyä ja tikun toiseen päähän että saan sit tehtyä siihen sen käsitukipitohomman (pls tell me onks sil virallista nimee vai onks se vaa joku kädensija or something)

Venttasin siin sit pohjan tehdessä hetken että armas isäni tuli töistä näyttämään minne mei leikkuu kone oli siirretty. Sillä sitten pyörittelin sen pohjan irti siitä vanerista :3
Piirtelin sen tosiaan mei sikalan tomistossa seuranani pikkupennut
siinä on mun urhoollisimmat auttajat :3
Terä odottelee nyt miulla täällä sitä että lomareissun jälkeen Mikkeliin palatessa käyn ostaa hiekkapaperia ja pyörittelen terän kuntoon, värjään ja teen sen käsisijahommelin ! olin iha sad ku mietin etten saa täs kuus enää mitää tehtyä rahatilanteen takia mut sit tajusin ku oltiin maalaas ukon puuvajaa että perhana se miekka! Ukko toki hämmästy et miks en ota mukaa sitä mun aitoa katanaa (ok se on wakazatsi mut ei tuo niistä tajua) mut c'moon ottaisin jos voisin koska tykkään siitä paljonkin mut turhaa ees kuvitella että ottaisin sen koska se terä on terotettu eli nope ei conialueelle. Enkä haluis ottaa sitä riskiä että joko rikkoisin sen tai unohtaisin jonnekki kuten mun tavaroille on tapana käydä...
Tän näkönen se vielä on



Pakko laittaa muksuista kuva vielä :3
Yks tosin puuttuu koska se päätti mennä tutkii mun kenkää
Katoin kans eilen muuten sen kuroshitsujin book of circuksen ekan jakson ja sanotaanko näin että ekat puolet jaksosta melkee nukuin (not really mut melkee) ja pohdin vaa sitä et Sebastianin ääninäyttelijä kuulosti tooosi oudolle, voi toki olla että kuvittelin. Kyl se kumminkin ihan periaatteesta menee seurattavaks sarjaks. Sit katoin ennen gintaman jatkamista eternal summerin tokan jakson ja myönnän että vielä enemmän kiinnostuin siitä. Yleensä en pahemmin tykkää oikeesti tollasista sarjoista mut god dammit joku siin kiehtoo :D Mistä sit kyl seuraaki et pienesti pohdinnassa ollu Rin Matsuokan cossaaminen on taas mielessä mut totesin että kattoo ny, joku ens kesän kesäconi vois olla sille passeli jossai muodossa.

Mut nyt palaan takas kattoo et kamat on kasassa ja otan kohta suunnaks lentokentän and I'll be on my way to Italia! Päätin ottaa tän reissun tehtäväks harrastaa animecossausmanga tyyppisten paikkojen bongauksen mut tosin mutsi ei kauheesti siitä riemastunu :D nojaa ei se mitää huomaa. Juoksennellaa Bergamon, Veronan ja Venetsian kujan läpi ristiinrastiin.

Ciaó!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti