maanantai 7. heinäkuuta 2014

oh well..........

Kuvittelen hyvin pienessä päässäni että nyt on maanantai. Tosiaan, rantayuki jäi sittenkin välistä koska Jackie keksikin perua ja kovista yrityksistä huolimatta muutkaan ei sit päässy joten jäi menemättä. Sinänsä kyrsii mutta budjettini kiittää :D

Hetken pohdinnan jälkeen alotin tässä joskus työstämään niitä korjauksia mun teto-kigurumiin. Tosiin sanoen irrottelin edestä tarranauhoja koska alunperin siihen tehty karvareuhka oli päällä tosi raivostuttava. Se oli sellanen tuskanen parin tunnin homma koska niitä nauhoja oli MONTA ja ne oli tuskasen tiukasti kiinni fleecessä.... Enkä omista ratkojaa edelleenkään..... Sohelsin siinä sitten saksien ja puukon kanssa samalla ku yritin estää kissoja tunkemasta naamojaan siihe tielle !
Etuosan muokkausten lisäks kavensin sitä häntää ja näin ollen tein siitä paremman näkösen sekä puolet KEVYEMMÄN. Naurettiin sille aika pahasti traconissa ku se perkele veti melkee koko puvun perseen kohalta maahan :D Sikshä tokana päivänä nostettiin se hakaneuloilla ylös kiinni. Pitäis vielä ommella se häntä koska ne neppari/tarranauha viritykset on nyt liian pitkät joten aattelin kiinnittää sen nyt kunnolla. Tosin koska sitä pukua on PALJON ja se on paksu nii en saa tunegettua sitä toho ompelukoneen neulan alle nii pakko tehä se kiinni käsin >:(


Rakastan tätä mun ailahtelevaa koko ajan suunnitelmia muuttavaa päätäni mut no can do, Tracon suunnitelmat meni ainakin osittain uusiks nyt. Sora on melkeen valmis, Yuusta puuttuu enää yks osa ja alotin tekemää kolmatta! Ihan ittelleni kettuillakseni päätin että vaikka tän kolmannen cossin edistystä kirjotan tänne ja kuviaki tuun laittaa nii empäs kerro kuka perkele on kyseessä >:) Selvitköön se sitten ennen traconia, varsinkin siksi että vähän koitin tässä kaupata Shidorylle että pitäiskö lähtee cosplay deittiin :D

Alotin tässä pari päivää sitte kans uudelleen vanhan ikuisuusrakkauteni kattomisen. Nimittäin Gintaman. Gintama oli niitä ekoja animeja mitä oon kattonu sillee oikeesti kiinnostuneena (naurupidentääikääjasillee) ja koska en ikinä saanu katottua sitä kumminkaan loppuun ja en ees muista et mihin jäin nii päätin alottaa ihan alusta :) Pitkälle en oo päässy koska se Shidory kävi tässä mut katottiin ainaki se eka leffa.
Kiinnostusta herätti kans eilen alkaneet kaks sarjaa joitte ekat jaksot katoin tänä aamuna, Nimittäin Free Eternal Summer ja Dramatical murder. Ekan kauden kattoneena Free! vaikutti hyvältä, and still seriously en kato sitä koska lol puol alastomia miehiä vaan koska oon yks niistä harvoista jotka kattoo sitä koska siin on jotai hyviä juttuja kute............... sarjaa kattovat tietää :D sillä on hyvä idea ja toteutus ollu mun mielestä.
DmmDn suhteen oon vähä epäilevä ollu koska well, yleensä peleistä tehdyt animet ei onnistu mut olin positiivisesti yllättyny ekan jakson jälkeen. Jäi vituttaa ku kerranki seuraan on going animea enkä siis voinu ladata kerralla montaa jaksoa ja nyt on odotettava seuraavaa ! bläh, no mulla on gintama.

sitten vielä palatakseni tuohon traconin cossiin olkoon nimeltään herra mysteeri (lol  en edelleenkään aijo crossata kuten jotkut tietää)

Pohdiskelin tätä jonkun aikaa mut koska halusin heittää ees jotain haastetta elämään nii päänsäkyä aiheuttavista puvun osista huolimatta päätin alkaa tekemään.
Koska well, oikeastaan koko cossi tulee olemaan kangasvärillä leikkimistä, takin tekoa ja joku random kaulajuttu mikä lie. JA PÄÄSEN TEKEE PROPPIA. wuup wuup. siitä sitten enemmän ku siihen pääsen.
Kumminkin, sen verran katoin jo valmista että paitaa ja housua löytyy. Käytiin Sinooperissa perjantai iltana Shidoryn kanssa ja illasta sit teippasin rajat ja aloin tekee reunoja tohon mun vanhaan puvunliiviin (thank goodness niitä on kaks nii ei tarvinnu kajota toho Shizuon liiviin). Eilen vielä vähän vahvensin sitä väriä ja tasotin reunoja koska näemmä maalarinteippi ei halunnukkaa olla kaveri. Läheltä katottuna kavahdin sitä ku ne reunat ei oo järin tasasen näköset mut lopputulos tänää ku poistin teipit kokonaan oli aika hyvä jopa. kunhan et tunge nenään liian lähelle (joo nenällä nähdään)

Salakuvasin näemmä vahingossa kans Shidyn laukkua o.O gomen

Tyylikäs kesäpukeutuminen ja sillee.

Totesin tykkääväni tosta hommasta koska jonku takia tykkään väsertää noilla väreillä :D

Sellasta tälläkertaa. Nyt palaan todellisuuteen ja lähen kauppaan ja sit on aika editoida meijä viikonlopun haaste video. Ottakaa suunta The Lawless Darknessin puolelle jos jokamaun rakeet ja Mikkelin "pummitalo"autiotalo kiinnostaa :) Tästä pääsee suoraan siihe postaukseen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti