lauantai 11. heinäkuuta 2015

rantayuki ja muuta mukavaa~

Ohoi ohoi Santtu täällä.
Aattelinpa tässä väkertää tekstiä viikon päästä olevasta rantayukista ja muista loppu vuoden suunnitelmista (Also alkuvuodesta)

Rantayukin teema oli meillä tosiaan kuten olin aiemmin sanonu nii aluks KNB, mut koska Ylva ei saanu sitä peli asuaan tehtyäostettuamitälie ajoissa niin muutettiin pläänejä, koska molemmilla on ollut pientä naruto nostalgiaa viime aikoina (jostain kumman syystä) niin aateltiin sitten että otetaan tää tilaisuutena ja lähdetään vetää naruto aiheiset rantacossit!

Loistossaan meidät nähdään siis rantayukissa, minut Narutona (aattelin Kibaa tai Kakashia aluksi mutta tuo kauniimpi osapuoli sai mut päätymään narutoon) ja OTPmeininkinä Ylvalla on sitten Hinata. c:
Conia odotellessa! Ketä on vaa paikalla nii tulukee jutskaa, ollaan näillä näkyminen tulossa paikalle kahdestaan ellei joku meijän ryhmärämästä keksikki ottaa extempore matkaa ja tulla messii.

Tulevilla viikoilla on myös tarkotuksena shoottailla ja kuvailla videoita kun Ylva tulee mun luo. Luvassa on ainakin näitä naruto cosseja sekä Grell ja William. Muutakin on mahdollista saada aikasee jos vaan huvittaa :D

Loppu vuoden conit on sitten muutoin auki, suuri halu olisi päästä traconiin mutta mattimyöhäiset ja mattikukkaroiset ei ehtiny lipunmyyntiin joten sen näkee että ehditäänkö hommaa liput ajoissa sun muut että tullaanko paikalle. Jos siis jollain on lippuja myynnissä nii vinkatkaa tänne :D

Muihin coneihin ei ois loppuvuotee suunnitteilla mennä (mitä niitä ees on...?)
Ens vuonna on heti alkuun mun kohdalla ainaki suunta Frostbiteen! Tuo nuorempi mukula saa jäädä kotiin siksi aikaa.... Seura olis ihan kiva !
Sitten on tuo itse Yukicon johon aika suurella varmuudella ollaan jopa ehkä menossa!

Näihin tunnelmiin, Nähdään biitsillä!

also ettei jätetä yhelle kuvalle nii ottakaa tästä mun tän päiväinen Naruto costesti :3
kone laatu 10/10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti