torstai 2. heinäkuuta 2015

Williams glassessssss

Mimiconista ei oo nyttemmin tulossa minkäänlaista päivitystä (siihen on miljoona syytä mutta niin joo)

Ja koska ranta yukiin on vielä aikaa ja kauheesti cossien tekemistä ei tässä välillä oo nii päätin tekasta tälläsen pikku wip postauksen parin viikon takaisesta williamin lasien teosta! Valitettavasti lukuun ottamatta valmiita derppikuvia en nyt saa tähän vielä ainakaan kuvia prosessista koska luurini derppaa eikä tahdo yhdistää koneeseen enkä jaksa enää ees yrittää tapella sen kanssa :D (jos joku tietää miten samsung s3 minin saa usb yhteyteen acerin (windows 8.1) kanssa ilman että kone valittaa että kännykkä on viallinen niin auttakee) 

Mutta niin asiaan, mulla sattu tosiaan olemaan kaapissa mustan/vihreät tiimarista aikoinaan ostetut lukulasit (silmäleikkauksen takia jäivät turhiksi) joista päätin lähteä väsäämään näitä Williamin laseja.

Hioin aluks sangat kunnolla karheiks ja niin että vihreet osat ainaki haaleni huomattavasti, kyseisissä laseissa siis reunat mustat ja sankojen keskiosassa semmonen kiiltävä keskivihree väri. Hiottuani puhdistin lasit pölystä ja hioin viel muutaman pikku kohan paremmin.

Tän jälkeen ihan tantantaaa otin perusmustan paksun permanentti tussin ja värjäsin lasit kokonaan mustiksi
note to self, en jaksanu kattoo reffejä mistä myöhemmin selvis et nii ne onki nii päi näemmä et sangat on hopeiset joissa on mustat viivat eikä toisin päin.. khrm.
tein mustalla about kolme neljä kerrosta niin että sain värin tasaiseksi. Jätin sit kuivumaan.

Paria tuntia myöhemmin aloin sit viimein kattoo niit reffejä tajusin virheeni ja kaivoin esiin myöskin Mustang cossissa käytetyn hopea maalin ja lähdin sutimaan väriä sankoihin.

Operaatio näytti aluks aika epätoivoselta mutta lopulta n. viidennen kerroksen jälkeen alko viimein näyttää et saan pelastettua mokani ja tarpeeks monen kerroksen jälkeen se näyttiki jo hyvälle.
Maalin kuivettua tein sit vielä ne viivat siihe sankojen öö etuosaan ja bueno homma oli valmis.

Tänään tosin tajusin sotkeneeni sit maalia myös niihin linsseihin joten pitäs ne puhdistella vielä mutta koska koko cossi ei oo ees valmis nii no hurry :D

 JA nyt niitä tän päiväsiä imma serious cosplayer kuvia! nauttikaa mun olen juonut liikaa kahvia ja on tylsää derppailuista!

Ihan normaali kuva
Entä jos William olisikin punapää?

I have no words

Lisää kuvateksti

Santtu Sensei vai mikä oli

Also löysin hiljattain mun kauan kadoksissa olleen
 chessu cossin korvat, tassut ja hännän
Ja jos hehkeistä kuvista ette jo päätelleet niin Santtu se tosiaan täällä kirjoitteli ja vetäydyn nyt jatkaamaan derppailuania :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti