tiistai 28. heinäkuuta 2015

Some magical drunkard~

Santtu (taas) tääällä terse!
Traconiin ei edelleenkään ole lippuja mutta ainakin lauantaille ollaan tulossa koska puiston bändit on ehdottomasti päästä näkemään! Eli minun osalta karmia miljoonatta kertaa ja Die/may jota on Seiken takia odotettu kuin kuuta nousevaa...

Joten cossit! Ylva on kuukausien maarittelun kautta saanut mut kattoomaaan tätä äärimmäisen hämmentävää sarjaa nimelta Magi: Labyrint of magic ja siitä sitten päätimme repäistä cossit.

Kaikessa awsumeilussaan hahmot tulevat olemaan Ylvalla Judal ja minulla pitkän haihattelun Ja'farin ja Sinbadin välillä voiton vei tuo hölmö juoppo eli Sinbad!


Sinpan teon aloitin tuossa eilen pitkään kaappeja tonkiessa ja reffejä tuijottaessa.

(tässä kohtaa kirjoitukseen tauko sillä tajusin just et myöhästyn teoriatunnilta)

Noniin, eli siis

En muistanu taaskaan ottaa WIP kuvia mitenkää ihmeellisesti mutta,

Sain aikaiseksi löydettyä tuohon siniseen alusasuun (mekko yolo) niin paidan kankaat, yleensä näemmä sitä on tehty niin että noi siniset on yhtenäisiä ja muodostaa mekon mutta itse päätin ne erilleen tehdä koska ne liitokset jää muutenkin ton "obin" vyönminkälie alle piiloon, paidan siis väsäsin ja sit päätin tuhota yhden valkosen lakanan ja tein jonkimoiset noi valkoset osat. se vyöobihärveli jäi vielä kesken ja en oo ihan tyytväinen tuohon hartiahuiviin mutta aikaa on vielä muokkailla.

Homma suju ihan lepoisasti kerrankin, istuksin koneineni ja kankaineni kämpän puoliskoni lattialla ja katoin samalla frendejä netflixistä.

Semmonen error ja huomio sanon kumminkin että herran jumala, olkaa viisaampia ja jaksavampia ku minä ja kaavottakka ainakin lähes kaikki, tein nimittäin nuo valkoset osat silmämääräsesti leikkaamalla ja jälki ei tosiaan oo kaunein :D

Sinbadin tuo puvun alaosa tosiaan on hame enemmänki mut rakkaudesta haaremihousuihin ja taiteilijan vapauden takia päätin että teen sille haaremi housut kumminkin. voi olla että teen joskus sille siihen myös hameen koska himottais lähtee kisaamaan koska sinbad on mahtava.

Ohessa vielä pari reffiä lisää hahmostani koska he's awsum ja tossa näkyy noi korutki mitä ei noissa aiemissa ole! anteeksi siis ei "korut" van Djinnit vai mitkä ovatkaan ne taistelutaitahenkijutut


En myöskään osaa vielä sanoa että teenkö tota päähinettä, aika ja peruukin laatu sen näyttää :D Djinnit olis tarkotus ihan vaa harjotuksen ja mielenkiinnnon takia tehdä.
Ja olin vielä lisäämässä ne muutamat Wip kuvat mutta jaa näemmä armias kuvauslaitteeni ei suostu niitä vieläkään siirtämään koneelle joten fuck this shit mä meen syömää ja lähen junaa ,hmph.

Ylva toivottavasti jatkaa seuraavaksi Judalin parissa ellen ehdi ensin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti