torstai 10. syyskuuta 2015

Tracon X

Tracon oli tosiaan tuossa viime viikonloppuna ja ajattelin tässä nyt kirjotella mitenkä se meidän osalta meni, kun nyt kipeenä ollessa on hyvin aikaa.

Perjantaina tosiaan lähin Santun luo ja siinä illan aikana väkerreltiin mulle Luihuisen kaapua joka kyllä sattuneista syistä jäi kesken, mut ei siitä sen enempää.
   Lauantai aamuna oli sitten aika lähtee, sen verran kerettiin et vedetiin peruukit päähän ja cossit suurimmaksi osaksi päälle ja lähettiin junalla Hyvinkäälle josta sitten päästiin kyydillä Tampeereelle.
Coni paikalta haettiin rannekkeet ja siinä sitten jonoteltiin aikamme että ne ovet aukes ja suunnattiin laittamaan cossien loputkin osat päälle. Aiheutin tässä vaiheessa Santulle päänvaivaa mökötykselläni joka johtui siitä etten uskaltautunut menemään naisten vessaan meikkaamaan. Puollustuksekseni sanottakoon tosin että se oli tupaten täynnä joten... :D
Lopulta pääsin linnoittautumaan inva vessaan ja sain meikit naamaan ja niinkuin Santtukin totesi, piristyin heti. Meikki tosiaan on cosplayssa mulle henkilökohtaisesti se tärkein asia, ja se että jouduin meikittömänä cossi päällä olemaan (vaikkakin vain hetken) oli hyvin ahdistavaa, yleensä meikkaan juuri tämän takia ennen conipaikalle lähtöä.
Joka tapauksessa, let's move on!
   Kierreltiin ympäri conia ja meikä pääs taas tuhlailemaan rahojaan oikein urakalla. Muutama muu Magi cossaaja löysi meidät ja oli oikein kivaa, kiitos heille. Judalin rannekorut aiheutti myös hieman päänvaivaa, koska en kerennyt tekemään niitä valmiiksi ennen conia, mutta onneksi Santtu oli varautunut kaikkeen ja sillä oli liimaa mukana ja saatiin ongelma jotenkuten hoidettua. 
Lauantai päivä menikin aika mukavasti, illalla siinä kuunneltiin niitä joitain bändejä jotka oli esiintymässä ja piipahdettiin Harry Potter- miitissä sekä käytiin pikaisesti shoottaan meidän cossit. Santtu varmaan laittelee niitä kuvia jossain välissä. Sitten lähdettiinkin jo hotellille päin. 
Sitten päästäänkin siihen parhaaseen osaan; Traconin iltabileisiin ja Yohioon.
   En oo ikinä aikasemmin ollut minkään conin iltabileissä kymmentä minuuttia kauempaa, mutta pakkohan tuonne oli mennä koska Yohio. Päivä oli ollut niin kiireinen etten ollu muistanu edes jännittää yhtään, mut siinä vaiheessa kun tää herra astui lavalle nii oli itku kyllä lähellä. 
Keikka oli upee ja mies sitä upeempi. Yksinkertaisesti parasta. Muutaman videon pätkän onnistuin kuvaamaan, mutta koska ne on puhelimessa niin en jaksa alkaa niitä mihinkään siirtelemään mutta Santtu tais kuvata myös jotain ja ne löytynee meidän Tracon vlogista joka tulee varmaan tämän mun postauksen jälkeen.
   Mutta jotta tää nyt ei olis pelkkää Yohiota koko juttu niin kerrotaan meidän sunnuntaistakin jotain.
Cossattiin sillon tosiaan Harry Potterista nuorta Severusta ja Luciusta. Oltiin ajateltu et tehdään mun kaapu iltabileiden jälkeen valmiiks, mut koska kumpikin oli ihan kuoleman väsynyt niin luovuttiin ajatuksesta ja näin ollen Severus ei saanut kaapuaan.
Heti aamusta käytiin hakemassa meille liput cosplaykisaan joka alkoi silloin puolenpäivän aikoihin. 
Kaikilla kisaajilla oli aivan sairaan upeet asut ja esitykset!
Sieltä riennettiinkin sitten hakemaan meille Yohion ja näiden muiden jätkien nimmarit. Vieläkin on vähän vaikee uskoo et tosiaan nähtiin ne ihan livenä...
Sen jälkeen loppu coni menikin viimesiäkin rahoja tuhlaillessa ja ympäriinsä ravatessa. Käytiin kanssa Poseeraus cosplayvalokuvissa malleille ja kuvaajille -pajassa.
Sitten kerättiin kimpsut ja kampsut ja con olikin meidän osalta ohi.
   Yksi asia jäi mua ainakin conista vaivaamaan, nimittäin se, etten onnistunut törmäämään kuin yhteen niistä henkilöistä joita olin suunnitellut näkeväni. Muutaman kaverin näin vilaukselta mut ne aina katos jonnekin. Tätä lukuunottamatta oli huippua!

Oon aika varma että jotain unohtui, ja tää postaus nyt on mitä on mut laitan sen mun sairaana olemisen piikkiin. Kiitokset kaikille jotka meitä moikkas/otti kuvia tai mitä ikinä sekä tietty conin järjestäjille ynnä muille vastaaville. Ensi vuoden Traconissa nähdään taas!

Ylva kiittää ja kumartaa ja painuu lepäämään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti